Επισκευή του υπολογιστή σας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή ή την αναβάθμιση του σταθερού υπολογιστή ή του laptop σας.

Στην αρχή επικοινωνήστε μαζί μας να μας εξηγήσετε τι ακριβώς σας παρουσιάζει το μηχάνημα.

Έπειτα κρίνουν οι τεχνικοί μας αν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε απο αποσταση ή αν πρέπει να μας στείλετε τον υπολογιστή στο χώρο μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε πρόβλημα σας παρουσιάζεται. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η κατάλληλη λύση για εσάς…

Συχνές ερωτήσεις

Αν ο υπολογιστής σας κολλάει, εφόσον λειτουργεί, τότε η πιο πιθανή περίπτωση είναι η βλάβη στο δίσκο ή είναι πολύ φορτομένος και θέλει καθάρισμας δίσκος, η οποία δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει και σε απώλεια δεδομένων. Άλλη περίπτωση είναι να υπάρχει πρόβλημα στην μνήμη ενώ η πιο ανώδυνη αιτία είναι να ευθύνεται καποια εφαρμογή.

Συχνά, ο λόγος που ο υπολογιστής δεν μπαίνει στο internet οφείλεται σε κάποιο τοπικό πρόβλημα.

Αυτά τα προβλήματα μπορεί να κυμαίνονται από απλές ρυθμίσεις στον υπολογιστή, μέχρι δυσλειτουργίες στο software, μέχρι την αποσύνδεση ή την κακή επαφή του καλωδίου ethernet ή μία βλάβη στην κάρτα δικτύου ή το router.

Όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή και η οθόνη είναι μαύρη, είναι πολύ πιθανό να έχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε αν ακούμε οτι το κομπιούτερ κάνει όλους τους συνήθεις ήχους της λειτουργίας του, όμως δεν βλέπουμε εικόνα. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις η μαύρη οθόνη συνδέεται με πιο σύνθετες βλάβες, όπως τη μνήμη RAM, τον επεξεργαστή ή την κάρτα γραφικών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε προβλήμα σας παρουσιάζεται. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η κατάλληλη λύση για εσάς.

Στοιχεία επικοινωνίας

Δήμητρος 27, Ελευσίνα 192 00

Τηλ: (+30) 21 0554 8742

mail: [email protected]