Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2007 με την επωνυμία FOCUS security systems η οποία ασχολούνταν αποκλειστικά και μόνο με την εισαγωγή,  διάθεση και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας επαγγελματικών, βιομηχανικών και οικιακών χώρων.

Με την πάροδο των χρόνων η FOCUS αποπεράτωσε αρκετά ιδιωτικά και δημόσια έργα καθώς σύναψε ισχυρές συμφωνίες και συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και κυρίως στις Βαλκανικές χώρες.

Ύστερα από αρκετά χρόνια εμπειρίας και τεχνολογικής υπεροχής καθώς η εταιρεία προέρχεται από όμιλο εταιρειών εμπορίου και κατασκευών οι οποίοι δραστηριοποιούνται από το 1992, το 2016 η FOCUS security systems μετονομάστηκε σε  FOCUS technology.

Η εταιρεία με τη σημερινή της μορφή με έδρα την Ελευσίνα, ασχολείται πλέον με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων όπως συστήματα ασφαλείας, φωτισμό, laptop – pc, συστήματα πρόσβασης, μπαταρίες, κεραίες, αναλώσιμα, μικροσυσκευές καθώς και όλες τις τεχνικές υπηρεσίες των παραπάνω προϊόντων με βασικό γνώμονα τις οικονομικές, εμπορικές ή τεχνικές ανάγκες της εποχής.

Η FOCUS technology αν και πολυσχιδής εταιρεία διατηρεί ακόμα τον οικογενειακό και προσωπικό χαρακτήρα σε όλες τις συνεργασίες όπως αυτό είναι και αποτυπωμένο σε όλα τα στελέχη της.

Με την ίδια ακριβώς επιτυχημένη συνταγή, δημιουργήθηκε και διαμορφώθηκε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα efocus.gr, το οποίο είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να μπορεί να περιηγηθεί και να εντοπίσει αυτό που ψάχνει ακριβώς .